Jurig Torek

Spread the love :
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Wilujeng wayah kieu
Heureuy sore

Aya ustad keur ngusir jurig di hiji imah nu angker pisan.
Di jero imah aya 10 jurig nu sering ngaganggu nu boga imah, teu lila pa ustad langsung nutup mata terus maca ‘surat yasin’.

Bérés maca ‘surat yasin’ pa ustad muka panonna..cliiing…9 jurig langsung ngaleungit, tapi masih aya 1 jurig deui.

Terus pa ustad langsung maca ‘ayat kursi’…tapi éta jurig teu indit waé, kalahka nyarandé dina tèmbok.

Ustad bingung “ku naon éta jurig teu indit2, nya????”
Teu lila nu 9 jurig nu tadi ngaleungit balik deui ngajemput babaturanana bari ngomong : “punten pa ustad, jurig nu hiji ieu mah TORÉK”..

Author: admin

Tinggalkan Balasan