Dongeng Sakotret

Spread the love :
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
 Hasil gambar untuk bobodoran
Icih: “Akang damel dimana? gajih sareng tunjangan sabaraha..?”
Udin: “Ah…abdi mah mung karyawan neng….gajih 50 juta sabulan…tunjangan 10 juta saminggu…”
Icih: (WOW… Konglomerat pasti!) “Akang linggih dimana…?”
Udin: “Kuningan neng…”
Icih: “Wooow kereenn…pasti ageung bumina nya…?
Udin: “Henteu ah neng… biasa weh…mung 10.000 m²…”
Icih: “Wah hebat…! Pasti mobilna seueur nya…?”
Udin: “Sakedik ah…mung Ferrari, Jaguar, Mercedes, Lamborghini…”
Icih: (Wah pameget idaman abdi yeuh!!) “Akang tos gaduh istri…?
Udin: “Hmm… teu acan neng… hehe…”
Icih: (Asik oge yeuh lamun abdi janten istrina…) “Akang ngaroko..??
Udin: “Henteu neng…pan roko mah awon kanggo kasehatan…”
Icih: (Wah sehat yeuh!) “Akang sok ngaleueut minuman keras..?”
Udin: “Henteu atuh neng…!!!”
Icih: (Gilee…Cool abissss!!) “Akang sok maen judi??”
Udin: “Henteu…kanggo naon judi…nyeepkeun artos…!!”
Icih: (Ooohhhh… So sweett…) “Akang osok dugem…??”
Udin: “Tara tara ah neng…”
Icih: (Iihh… pameget sholeh!) “Akang tos naek haji?
Udin: “Nya… nembe 3x sareng umroh janten 6x…”
Icih: (Subhanallah calon surgawi…) “Hobi akang naon sih…?”
Udin: “Ngawadul…jiga ayeuna !!!”

Author: admin

Tinggalkan Balasan