Posted in Jasinga Sejarah Sunda Tafsir Mimpi

Terjemah Wangsit Prabu Siliwangi

Saur Prabu Siliwangi ka balad Pajajaran anu milu mundur dina sateuacana ngahiang: Lalakon urang ngan nepi ka poé ieu, najan dia kabéhan ka ngaing pada…

Continue Reading...