Dongeng Sakotret




 Hasil gambar untuk bobodoran
Icih: “Akang damel dimana? gajih sareng tunjangan sabaraha..?”
Udin: “Ah…abdi mah mung karyawan neng....gajih 50 juta sabulan...tunjangan 10 juta saminggu...”
Icih: (WOW... Konglomerat pasti!) “Akang linggih dimana…?”
Udin: “Kuningan neng...”
Icih: “Wooow kereenn...pasti ageung bumina nya...?
Udin: “Henteu ah neng... biasa weh…mung 10.000 m²...”
Icih: “Wah hebat…! Pasti mobilna seueur nya...?”
Udin: “Sakedik ah...mung Ferrari, Jaguar, Mercedes, Lamborghini...”
Icih: (Wah pameget idaman abdi yeuh!!) “Akang tos gaduh istri...?
Udin: “Hmm... teu acan neng... hehe...”
Icih: (Asik oge yeuh lamun abdi janten istrina...) “Akang ngaroko..??
Udin: “Henteu neng...pan roko mah awon kanggo kasehatan...”
Icih: (Wah sehat yeuh!) “Akang sok ngaleueut minuman keras..?”
Udin: “Henteu atuh neng...!!!”
Icih: (Gilee...Cool abissss!!) “Akang sok maen judi??”
Udin: “Henteu...kanggo naon judi…nyeepkeun artos…!!”
Icih: (Ooohhhh... So sweett...) “Akang osok dugem…??”
Udin: “Tara tara ah neng...”
Icih: (Iihh... pameget sholeh!) “Akang tos naek haji?
Udin: “Nya... nembe 3x sareng umroh janten 6x...”
Icih: (Subhanallah calon surgawi...) “Hobi akang naon sih…?”
Udin: "Ngawadul…jiga ayeuna !!!”
Previous
Next Post »
Diberdayakan oleh Blogger.

Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *